ת

תיק פלילי בגלל תלונת שווא

הגשתי תלונה במשטרה נגד בעלי לשעבר על הטרדה ואלימות מילולית. חקרו אותו והוא שוחרר וכלום משמעותי לא קרה. כנקמה הוא אמר שיגיש נגדי תלונה נגדית. גם אם יגיש תלונה לא ימצאו כלום כי לא עשיתי לו כלום אבל אם יגיש נגדי תלונה האם ייפתח לי תיק פלילי במשטרה? אני עובדת במשרה בכירה וחוששת מאוד לאבד את העבודה שלי בגלל תיק פלילי במשטרה. האם תיק פלילי יוכל להוביל לפיטורים?

עו"ד אורי קינן

בנסיבות העניין על פי התיאור אותו נתת לא נראה לי סביר שהמשטרה תפתח לך תיק חקירה פלילי במידה ויראו כי על פניו אין עילה לכך