gidi

נק זיכוי לבן הזוג בגין בת זוג נכה שאינה עובדת

האם בן זוג זכאי להחזר נק זיכוי בגין בת זוג לא עובדת עם 100% נכות. הנכות אושרה ל 188 יום והיא מתפרסת על שני שנתונים(2015-2014). נאמר לנו שבגלל שהנכות פחות משנה בן הזוג לא זכאי לנק הזיכוי. [האם בן הזוג שעובד כשכיר בעבודה נפרדת זכאי לפטור מתשלום מס(בת הזוג לא נהנת מההטבה)?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

על פניו מגיע לו. לא ראיתי שהחוק מחייב שכל ה188 יום יהיו בשנה אחת, זו כנראה פרשנות של מס הכנסה (זה עיוות של החוק, לי נראה שמגיע לו לפחות שנה אחת)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים