שירם עזרא

תשלום מס רכישה ומסים נוספים אחרים לאחר הסכם פשרה מול מנהל מקרקעי ישראל

לאחר מאבק משפטי ממושך הגענו לפשרה מול המנהל בה נשלם למנהל סכום לא מבוטל ובתמורה נקבל זכויות בנייה מלאים על משק עזר כ 2 וחצי דונם. האם נצטרך לשלם מסים נוספים? האם קימיים תשלומים נוספים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שירם שלום, השאלה אינה מפורטת דיה ופרטים חשובים חסרים, אך בהנחה וקיבלתם חלק גדול יותר ממה שהוקצה לכם בהתחלה, אתם יכולים להיחשב כרוכשים של זכויות בנייה אשר מהוות זכות במקרקעין לפי חוק מיסוי מקרקעין ולשלם בגין החלק העודף מס רכישה בשיעור של 6%. במידה והעובדות לא הובנו כהלכה או אם ברצונכם לקבל מידע מפורט ומדויק יותר בנושא, אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרדנו בטלפון 03-5522275.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים