רווית

חובת דיווח שנתי לבעלי הכנסה גבוהה אך בעלי פטור לנכה

שלום, זה כבר כמה שנים אני חייבת בדיווח שנתי עקב הכנסה גבוהה (אין לי מושג מאיזה סכום מדובר). בשנה שעברה קיבלתי פטור ממס הכנסה לצמיתות עקב נכות רפואית 100%. אם אני מורידה את סכום הפטור ממס עקב נכות ההכנסה שלי כבר לא נחשבת לגבוהה. האם אני יכולה לא להגיש השנה דיווח שנתי? אני בעלת משרה אחת ובלי הכנסות נוספות

עו"ד איתי ברכה

רווית שלום, מי שמשתכר שכר העולה על 643,000 ₪ (במונחי 2015) חייב בהגשת דו"ח למס הכנסה, על אף נכותו הרפואית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים