נטע

העברת כספים מחו"ל לחשבון בארץ

שלום רב, התגוררתי בחו"ל במשך כשנתיים וחזרתי לארץ כעת. ברצוני להעביר סכום כסף שחסכתי מהשכר שקיבלתי במהלך שהייתי שם לחשבון הבנק בארץ. מדובר בסכום של כ-50 אלף דולר. האם העברה זו חייבת בהצהרה מיוחדת או במס כשמתקבלת בישראל? כמובן שעל ההכנסות מהשכר בחו"ל כבר שולמו מסים כחוק במדינה בה התגוררתי.

עו"ד איתי ברכה

נטע שלום, בשאלה מסוג זה ובהתחשב בשנות השהייה המועטות בהן שהית מחוץ לישראל, קיימת אפשרות כי עלייך לדווח לרשות המסים בישראל והדבר דורש בחינה מעמיקה יותר. מציע לפנות לייעוץ פרטני.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים