רויטל

נקודת מס בגין לימודים אקדמאיים

שלום, אני זכאית לחצי נקודת מס בגין לימודים לתואר שני בשנת המס הנוכחית או הבאה (2018) לפי בחירתי. בשלושת החודשים ינואר- מרץ של שנה זו (2017), מילאתי טפסי 101 עם בקשה להתחשב בנקודת זיכוי זו. עם זאת, לא הגעתי למדרגת שכר שנדרשת במס (פחות משכר מינימום) ולכן בפועל לא ניצלתי אותה. כעת אני מתחילה עבודה חדשה, ומעדיפה לדחות את ניצול הנקודה לשנת המס הבאה (2018). האם זה אפשרי או מאחר שכבר ביקשתי שיכירו בה השנה (למרות שהיא לא נוצלה), היא לא תהיה תקפה בשנה הבאה? תודה רבה

עו"ד איתי ברכה

רויטל שלום, באפשרותך לבקש מן המעסיקים שלך לבטל את חצי נקודת הזכות דרך תלוש המשכורת ולדחות זאת לשנה הבאה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים