אביבית

האם מאהבת יכולה להחשב ידועה בציבור?

שאלתי : האם מאהבת במשך שנים ארוכות יכולה להחשב לידועה בציבור ? אפילו שלא נפגשו בציבור כזוג ולא ניהלו חיים משותפים בשום צורה ושמרו על סודיות גמורה . לאחרונה הבגידה נתגלתה והקשר נותק, האם היא יכולה לבוא אליו בדרישות כידועה בציבור?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

היו מקרים בהם מאהבת הייתה ידועה בציבור וקיבלה פיצוי כספי, יחד עם זאת יש לבדוק כל מקרה לגופו ויש לבחון את מהות הקשר, אורך הזמן וכיוצ"ב. תוכלי לקבל ייעוץ מפורט וספציפי למקרה שלך בטלפון 052-646-9603