מלי

שאלות בנוגע לפרידה של ידועים בציבור

שלום, גרתי 18 שנים עם ידועה בציבור בדירתי ,כאשר חליתי היא אמרה שאינה מטפלת והתחילה להציב תנאים הסכמו להיפרד ושאני אקנה עבורה מכשירי חשמל ,קניתי אך היא סירבה לחתום על פירוד מרצון ופשוט עזבה את הבית האם היא יכולה לתבוע אותי על כספים נוספים? או דרישות נוספות? אמרו לי שידועים בציבור המחוייבות בניהם נגמרת עם יציאת בת הזוג מהבית שלי , שאלה שניה האם קשר איתה בטלפון או מסרונים נחשב להמשך הקשר והמחוייבות ביננו? תודה מראש על התשובות לשתי השאלות נ.ב בזמנו נערך בנינו הסכם ממון שזמן פרידה כל אחד יצא עם מה שהביא

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

בת הזוג שלך יכולה להגיש תביעת רכוש כנגדך, יחד עם זאת עליה להוכיח כי לא רק שהייתם ידועים בציבור אלא שגם היה רצון שלך לשתף אותה בזכויות שלך (פנסיה, קופ"ג, נדל"ן וכו) על מנת שתוכל לזכות בחלק מהרכוש.