משפטי– זאפ
משפטיפורומיםידועים בציבור ונישואים אזרחייםשאלות בנוגע לפרידה של ידועים בציבור

מנהלי הפורום

עו"ד עדיאל ברוך

עו"ד עדיאל ברוך

מומחה בתחום דיני המשפחה והירושה, בעל ניסיון רב הכולל ניהול תיקי גירושין מורכבים וכן ייצוג והופעות בערכאות משפטיות לרבות בית המשפט לענייני משפחה ובית הדין הרבני. עו"ד ברוך שם דגש כי העבודה המשפטית תהא מבוצעת ברמה הגבוהה והמקצועית ביותר ובאופן איכותי, תוך שימת דגש להתעדכנות מרבית בשינויים והחידושים בעולם המשפט, על מנת להוביל להצלחה ותוצאה מיטבית ללקוחותיו.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

שאלות בנוגע לפרידה של ידועים בציבור

מלי
מלי

שלום, גרתי 18 שנים עם ידועה בציבור בדירתי ,כאשר חליתי היא אמרה שאינה מטפלת והתחילה להציב תנאים הסכמו להיפרד ושאני אקנה עבורה מכשירי חשמל ,קניתי אך היא סירבה לחתום על פירוד מרצון ופשוט עזבה את הבית האם היא יכולה לתבוע אותי על כספים נוספים? או דרישות נוספות? אמרו לי שידועים בציבור המחוייבות בניהם נגמרת עם יציאת בת הזוג מהבית שלי , שאלה שניה האם קשר איתה בטלפון או מסרונים נחשב להמשך הקשר והמחוייבות ביננו? תודה מראש על התשובות לשתי השאלות נ.ב בזמנו נערך בנינו הסכם ממון שזמן פרידה כל אחד יצא עם מה שהביא

RE:
פייטלוביץ - ברוך משרד עו"ד
פייטלוביץ - ברוך משרד עו"ד

בת הזוג שלך יכולה להגיש תביעת רכוש כנגדך, יחד עם זאת עליה להוכיח כי לא רק שהייתם ידועים בציבור אלא שגם היה רצון שלך לשתף אותה בזכויות שלך (פנסיה, קופ"ג, נדל"ן וכו) על מנת שתוכל לזכות בחלק מהרכוש.