שלי

האם אנחנו נחשבים ידועים בציבור ? יש פה תחום אפור זה לא מקרה קלאסי

היי אני מעל עשרים שנה בקשר זוגי עם אלמן גרנו יחד כשנה מוכח במשרד הפנים וחזרנו כל איש לביתו בגלל קשיים של הילדים לגדול יחד. הסיכום בנינו היה לגור יחד כשיגדלו. לבנתיים ארוחות משפחתיות וחגים וחתונות הכל נעשה יחד . עזרה בתשלומים לבית והכל. הוא כתב לי הסכם בתחילת הקשר שחתמתי עליו ההסכם אינו חתום עי נוטריון או בית המשפט ולא הבנתי את המשמעות שלו , רק היום אני מבינה. היום אנחנו בפרידה . והשאלה שלי היא האם אנחנו ידועים בציבור תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

הנושא מורכב מדי כדי להסביר לך כאן. אשמח לעזור לך בטלפון 0526469603