אליזבט

זכויות של בן זוג בדירה

בן זוג שהסכמתי שיגור אצלי לאחר שפונה מדירת עמידר גר איתי בדירה שלי שהיא על שמי וקניתי אותה מכספי לפני כן לא עבד ולא השתתף בהוצאות הבית גר איתי 5 שנים והוצא בצו הרחקה לאחר אלימות כלפי לא היו ביננו יחסי מין מכיון שסובל מאימפוטנציה כעת מאיים בתביעה על זכויות בדירה האם יש לו סיכוי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

הכל תלוי בסוג היחסים שהיו לכם, אם השתתף בשיפוצים בדירה או בתשלום הלוואת משכנתא וכו יכולה לקום לו עילהת תביעה. חסרים פרטים רבים כדי לתת לך תשובה ספציפית למקרה שלך. תוכלי ליצור קשר לייעוץ מקיף ופרטני בטלפון 0526469603 עו"ד עדיאל ברוך, מומחה לדיני משפחה וירושה