עמוס

חוות דעת בעניין סמכות דיפוטית

הייתי במערכת יחסים זוגית שנמשכה קרוב לשלוש שנים. אציין שלא היינו נשואים, המגורים היו בדירת בת הזוג אך כל ההוצאות השוטפות של המגורים והנכס שולמו על ידי עד מועד הפרידה. כשנה וחצי לפני שנפרדנו נתתי לבת זוגי הלוואה כספית שאותה היא היתה אמורה להשיב לי תוך 18 חודשים. ההלוואה נעשתה בהסכם בע"פ לטובת צד ג' שאליו הועברו כספי ההלוואה. מאחר והיא לא עמדה בהבטחתה להשיב את כספי ההלוואה הגשתי תביעה בתביעות קטנות לפירעון ההלוואה. בעקבות תשובתי לתשובת הנתבעת ניתנה החלטת ביניים של ביהמ"ש לבירור שאלת הסמכות המשפטית. אבקש לקבל חוו"ד האם להמשיך במסגרת תביעות קטנות או להעביר זאת לבימ"ש לענייני משפחה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

כדי לתת מענה מקיף יש צורך ללמוד את ההחלטה. תוכל ליצור קשר בטלפון 0526469603