משפטי– זאפ
משפטיפורומיםידועים בציבור ונישואים אזרחייםשלום רב. הייתי בדיון בבית המשפט לעיניינים משפחתיים משום מה.

מנהלי הפורום

עו"ד עדיאל ברוך

עו"ד עדיאל ברוך

מומחה בתחום דיני המשפחה והירושה, בעל ניסיון רב הכולל ניהול תיקי גירושין מורכבים וכן ייצוג והופעות בערכאות משפטיות לרבות בית המשפט לענייני משפחה ובית הדין הרבני. עו"ד ברוך שם דגש כי העבודה המשפטית תהא מבוצעת ברמה הגבוהה והמקצועית ביותר ובאופן איכותי, תוך שימת דגש להתעדכנות מרבית בשינויים והחידושים בעולם המשפט, על מנת להוביל להצלחה ותוצאה מיטבית ללקוחותיו.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

שלום רב. הייתי בדיון בבית המשפט לעיניינים משפחתיים משום מה.

דוד
דוד פלד

השופטת הביעה הסתייגות מעצם הדיון אצלה.אני לתומי סברתי שהדיון הוא על הטרדה מאיימת. אך בםועל החברה לשעבר שלי דרשה להכיר בא כידועה בציבור.השופטת שאלה אותה כמה שאלות שקשורות לנושא ידוע בציבור והחברה שלי לשעבר ענתה בשלילה. ההחלטה שהתקבלה לאחר 15 דקות דיון היה כך. הדיון הוא על הטרדה מאיימת ולא ברור אם אני נחשב בן משפחה ולא כל שכן ידוע בציבור. ושלחה את שנינו עם צו הגנה אחד מהשני למשך חצי שנה. לי צו הגנה כי בקשתי. שאלתי למה התכוונה השופטת בהחלטה. והאם החברה שלי לשעבר יכולה להמשיך לטעון טענות שאין להם כל בסיס.

RE:
פייטלוביץ - ברוך משרד עו"ד
פייטלוביץ - ברוך משרד עו"ד

היא יכולה לטעון ליודעה בציבור יחד עם זאת היא צריכה להוכיח את זה וכמובן להגיש תביעה מסודרת בעניין

RE:RE:
דוד
דוד פלד

שאלתי למה התכוונה השופטת?