דוד פלד

שלום רב. הייתי בדיון בבית המשפט לעיניינים משפחתיים משום מה.

השופטת הביעה הסתייגות מעצם הדיון אצלה.אני לתומי סברתי שהדיון הוא על הטרדה מאיימת. אך בםועל החברה לשעבר שלי דרשה להכיר בא כידועה בציבור.השופטת שאלה אותה כמה שאלות שקשורות לנושא ידוע בציבור והחברה שלי לשעבר ענתה בשלילה. ההחלטה שהתקבלה לאחר 15 דקות דיון היה כך. הדיון הוא על הטרדה מאיימת ולא ברור אם אני נחשב בן משפחה ולא כל שכן ידוע בציבור. ושלחה את שנינו עם צו הגנה אחד מהשני למשך חצי שנה. לי צו הגנה כי בקשתי. שאלתי למה התכוונה השופטת בהחלטה. והאם החברה שלי לשעבר יכולה להמשיך לטעון טענות שאין להם כל בסיס.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

היא יכולה לטעון ליודעה בציבור יחד עם זאת היא צריכה להוכיח את זה וכמובן להגיש תביעה מסודרת בעניין

דוד פלד

שאלתי למה התכוונה השופטת?