משפטי– זאפ
משפטיפורומיםידועים בציבור ונישואים אזרחייםידועה בציבור תובעת את זכויות הפנסיה ומוותרת על זכויות הירושה של בן הזוג שנפטר

מנהלי הפורום

עו"ד עדיאל ברוך

עו"ד עדיאל ברוך

מומחה בתחום דיני המשפחה והירושה, בעל ניסיון רב הכולל ניהול תיקי גירושין מורכבים וכן ייצוג והופעות בערכאות משפטיות לרבות בית המשפט לענייני משפחה ובית הדין הרבני. עו"ד ברוך שם דגש כי העבודה המשפטית תהא מבוצעת ברמה הגבוהה והמקצועית ביותר ובאופן איכותי, תוך שימת דגש להתעדכנות מרבית בשינויים והחידושים בעולם המשפט, על מנת להוביל להצלחה ותוצאה מיטבית ללקוחותיו.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

ידועה בציבור תובעת את זכויות הפנסיה ומוותרת על זכויות הירושה של בן הזוג שנפטר

ליא
ליאת

לפני 7 שנים התגרשתי לאחר 40 שנה של נישואים בשנה האחרונה חזרנו להיות בקשר שעם הזמן התחזק ושבנו לגור ביחד אצלי בבית מצבו בריאותי התרדר 3 פעמים פונה באמבולנס מהבית שלי .בפעם האחרונה לא שרד שאלתי לפני מותו ציווה בפני שכל רכושו ילך לאחד הילדים (עם זה אין בעיה מבחינתי) אם אני תובעת את זכויות הפנסיה שלו+ הכרת בתור ידועה בציבור . ומוותרת על זכויות הירושה זה לא יפגע בי בהכרה בתור ידועה שלו

RE:
יעל
עו"ד יעל ורד

צהריים טובים, ויתור על עיזבון אינו פוגע בזכויותייך כידועה בציבור בדרך כלל. עלייך להגיש בקשה לבית הדין לעבודה להכרה כידועה בציבור וןלתבוע את קרן הפנסיה. לצערי קרנות הפנסיה מערימות קשיים רבים ומתנגדות אוטומטית לבקשה. התייעצי עימי בטל' טעייני בפסק דין תקדימי שלי כנגד קרנות הפנסיה בעניין ידועים בציבור. בכבוד רב' עו"ד יעל ורד