ליאת

ידועה בציבור תובעת את זכויות הפנסיה ומוותרת על זכויות הירושה של בן הזוג שנפטר

לפני 7 שנים התגרשתי לאחר 40 שנה של נישואים בשנה האחרונה חזרנו להיות בקשר שעם הזמן התחזק ושבנו לגור ביחד אצלי בבית מצבו בריאותי התרדר 3 פעמים פונה באמבולנס מהבית שלי .בפעם האחרונה לא שרד שאלתי לפני מותו ציווה בפני שכל רכושו ילך לאחד הילדים (עם זה אין בעיה מבחינתי) אם אני תובעת את זכויות הפנסיה שלו+ הכרת בתור ידועה בציבור . ומוותרת על זכויות הירושה זה לא יפגע בי בהכרה בתור ידועה שלו

עו"ד יעל ורד

צהריים טובים, ויתור על עיזבון אינו פוגע בזכויותייך כידועה בציבור בדרך כלל. עלייך להגיש בקשה לבית הדין לעבודה להכרה כידועה בציבור וןלתבוע את קרן הפנסיה. לצערי קרנות הפנסיה מערימות קשיים רבים ומתנגדות אוטומטית לבקשה. התייעצי עימי בטל' טעייני בפסק דין תקדימי שלי כנגד קרנות הפנסיה בעניין ידועים בציבור. בכבוד רב' עו"ד יעל ורד