מיטל

הביטוח הלאומי אינו מכיר בהורים כידועים בציבור

ברצוני לשתף אותך בהחלטת המוסד לביטוח לאומי באשר להוריי. הם גרו שנים יחד ולהם ילדים משותפים. המוסדות הרשמיים כגון: עמידר , רווחה והשאר מכירים בהם כידועים בציבור. לפני כ8 שנים אימי חלתה ועד היום היא נמצאת במקום סעודי. שאלתי היא כזו: האם הביטוח הלאומי יכול שלא להכיר בהם כידועים בציבור בשל העובדה שאבי אינה מבקר אותה? כמו כן בתשובה שלהם נטען כי משק הבית לא היה משותף מה שלא נכון . אמנם לא היה להם חשבון בנק משותף זאת כי היא מעולם לא עבדה אך הם גרן באעותו הבית והיא הייתה אחראית על הקניות. למי אפשר לגשת בכדי להוכיח שזה לא היה הסדר מגורים אלא הם אכן היו ידועים בציבור שגידלו יחד ילדים?

עו"ד יעל ורד

בוקר טוב, חשוב מאוד ששני הורייך יגישו בקשה לבית הדין לעבודה להכרה כידועים בציבור. שנית, ניתו לערער על החלטת הביטוח הלאומי. צרי עימי קשר 0522717759. בכבוד רב' יעל ורד, עו"ד