אנה

האם אנחנו נחשבים כידועים בציבור?

אני ובן זוגי חיים כבר 3 שנים ביחד בדירה ששייכת להוריו, אנחנו עושים קניות ביחד, יש לנו רכוש משותף (מוצרי חשמל, ריהוט, חתול =) ), האם אנחנו נחשבים ידועים בציבור? בעוד כשבוע וחצי אנחנו עוברים לדירה בעיר אחרת עקב כניסתו של בן זוגי לשירות קבע. בעקבות המעבר אני נאלצת להתפטר מעבודתי והבנתי שמגיעים לי פיצויים רק אם אני והוא נשואים או נחשבים ידועים בציבור. אם אנחנו ידועים בציבור, איך עלי להוכיח זאת בפני המעסיק שלי?

עו"ד יעל ורד

שלום רב, הנכם ידועים בציבור וכדי להוכיח זאת עליכם לעשות הסכם ממון של ידועים בציבור ולאשר אותו בבית משפט לעניני משפחה.

עו"ד יעל ורד

שלום רב הנכם ידועים ידועים. עלייך להגיש באמצעות עו"ד בקשה לבית הדין לעבודה להכרה כידועה בציבור כדי שתוכלי לקבל פיצויים וכן לגבי העתיד. צרי עימי קשר 0522717759 בכבוד רב יעל ורד, עו"ד