בתי

השפעת לידת בת מידוע בציבור על גובה המזונות מהגרוש

אני גרושה +שני ילדים, מקבלת מזונות מביטוח לאומי, לפני כשנה וחצי הכרתי מישהו, לא גרים תחת קורת גג אחת, ולא מנהלים משק בית יחדיו, לפני חדשיים נולדה לנו בת ביחד , רציתי לשאול אם אנחנו בגדר ידועים בציבור אף על פי שאיננו חיים יחד, ואם כן האם זה משפיע לי על סכום המזונות שמגיע לי כל חודש מהביטוח. תודה

עו"ד יעל ורד

שלום רב, לפי התאור שלך איכם נחשבים כידועים בציבור. באם הידוע בציבור לכאורה אינו מפרנס אותך וחי איתך אין זה משפיע על המזונות מהביטוח הלאומי. כל עוד אין לך הכנסה נוספת למשפחה מהגבר שנולדה לכם בת יחד. יעל ורד עו"ד