Fabienne

הסכם ממון למניעת זכויות על הרכוש של אחד מבני הזוג

אנחנו זוג בני 50, פרק ב', ועוברים לגור בדירתי. במידה ובעוד כמה שנים ניפרד האם בן הזוג יוכל לדרוש ממני מחצית הדירה. האם מספיק לערוך הסכם ממון כדי להימנע מזה. מה הבדל בין הסכם ממון לבין הסכם לחיים משותפים. תודה

עו"ד יעל ורד

בוקר טוב, הסכם ממון והסכם חיים משותפים הינו אותו שם להסכם בין ידועים בציבור. חשוב מאוד לערוך הסכם בינכם לגבי כל הסוגיות הכלכליות ובמיוחד בשל מגוריו בדירתך וכן סעיף על יציאה מהדירה במקרה של פרידה. בכבוד רב' יעל ורד עו"ד