קרן

זכאות למזונות ילדים ומזונות אישה בין ידועים בציבור

היי שלום רב... אני עד כה נהלתי משק בית משותף עם הבן זוג יש לנו ביחד ילדה משותפת שלי ושלו אנחנו נפרדים אנחנו לא נשואים רציתי לדעת לגבי מזונות האם אני זכאית לקבל ממנו גם אם אנחנו לא נשואים ובכל זאת יש לנו ילדה וכרגע אין לי הכנסה נוספת...תודה רבה על המענה

עו"ד יעל ורד

צהריים טובים הילדה זכאית למזונות קטינה מאביה. גם את זכאית כידועה בציבור למזונות משקמים, בכבוד רב' עו"ד יעל ורד

קרן

אוקיי תודה רבה מה זה מזונות משקמים?

עוד יעל ורד

מזונות משקמים הם מזונות על פי הפסיקה לידועה בציבור לתקופת זמן לאחר הפרידה. במיוחד אם האיש הוא זה שפירנס. יעל ורד, עו"ד

קרן

אוקיי הבנתי תודה רבה על המענה