ילנה

הגשת תביעת מזונות מבן הזוג כשיש חוב משותף

אני ובן הזוג שלי ניפרדנו ואני רוצה להגיש תביעת מזונות הבעייה היא שיש לנו חוב משותף שהוא על השם שלי מה אני צריכה לעשות כדי לא לשלם את החוב לבד ולהישאר בלי מזונות?

יעל ורד עו"ד

בוקר טוב עלייך להגיש תביעת מזונות מסודרת ע"י עו"ד כדי להצליח בתביעה, את יכולה להגיש תביעה כנגדו לתשלום החוב בבית משפט לעניני משפחה. הכללים של ידועים בציבור הינם כמו של זוגות נשואים. באם תרצי ייעוץ ריב ייותר ניתן לפנות אליי לנייד 0522717759. בברכה עו"ד יעל ורד