יואל

הפרת משמעת של עובדת

שלום עו"ד ענת, עובדת שלי מזה 3 וחצי שנים בתפקיד עוזרת סמנכ"ל חשודה במספר עבירות, כרגע ללא ביסוס אלא חשדות בלבד, ערכנו שיחות אזהרה עם פרוטוקול כתוב. עבירות לדוגמא: ימי מחלה שדווחו במקביל לעבודה במשרד, דיווח שעות כוזב וכדומה. אשמח להמלצה איך ניתן ל'היפטר' מעובדת סוררת מבלי לשלם פיצויים כלל. תודה רבה

ענת רוזנר, עו"ד

השאלה מורכבת ועלי לקבל הרבה יותר פרטים ולראות מסמכים רלוונטיים על מנת לתת עצה טובה. אתה מוזמן לקבוע פגישה במשרדי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייעוץ למעסיקים