אמיר

גניבה ממעביד

שלום, אני מעסיק כ-10 עובדים ויש בינינו יחסים מצויינים. לאחרונה אני חושד בעובד מסוים שהוא גונב דברים מהמשרד- זה התחיל בדברים קטנים כגון ציוד משרדי ולאחרונה נעלמו כמה חלקים ממחשבים (לא מעוניין לפרט כאן). האם כדאי לעמת את העובד עם החשדות? כיצד לפעול?

ענת רוזנר, עו"ד

אינני יכולה לייעץ לך באמצעות הפורום בלי לקבל את מלוא התמונה. מכל מקום, אולי כדאי לך לקחת חוקר או לשים מצלמות 0למרות שזה בעייתי לשים מצלמות בלי להודיע לעובדים), כמובן שאתה יכול גם לעמת אותו עם החשדות. יש גם אופציה להגיש תלונה במשטרה. אני מציעה לך להתייעץ עם עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייעוץ למעסיקים