ראובן

ערוצי הספורט SPORT1 עם YES מחרפנים אותתיי

אסף שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את ערוץ SPORT1 כי רציתי מאוד לראות משחק מסוים. במסך היה רשום 50 שקל לחודש ו- 10.80 ליום אחד. הקטע הוא שאם אתה רוצה לבטל, זה לוקח עד שני ימים עסקים חוץ מיום הפניה עצמה לביטול. כלומר 40 שקל ליום אחד שלאחריו אתה מבטל - או 50 שקלים לחודש. האם זה הגיוני...? יש מה לעשות בנדון? תודה מראש

אסף שילה, עו"ד

שלום ראובן, אם אתה מבטל באמצעות השלט, האם הביטול לא מתרחש לאלתר? במקרה כזה אתה אמור לשלם עבור אותו יום בלבד. אין כל הצדקה לשלם עבור 3 ימים. לא לגמרי ברור מהשאלה אם שילמת 40 ש"ח או שאתה חושש שזה יקרה. לאחר בירור כל העובדות ניתן יהיה להמליץ על דרך פעולה נאותה.

ראובן

היתה תקלה בהזמנה באמצעות שלט ולכן הזמנתי טלפונית באמצעות מענה קולי. נאמר במפורש שהביטול לוקח עד 2 ימי עסקים לא כולל יום הביטול.

אסף שילה, עו"ד

אם זה נעשה באמצעות מענה קולי, וישנה סיבה טכנית מדוע הניתוק אורך יומיים (לא שהסיבה מובנת לי), ובפועל אכן הייתי מחובר 3 ימים, לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות. מה שמכונה: מסריח אבל כשר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת