גיל

תקנות בנושא זמן המתנה

קראתי שיש תקנות חדשות שמגבילות את זמן ההמתנה במוקדי השירות. אשמח אם תוכל להרחיב עליהן. מה יהיה הקנס של חברה אם לא תעמוד בתקנות?

אסף שילה, עו"ד

אכן, ישנן תקנות כאלה. התקנות קובעות, כי תוך שתי דקות חייב המוקד להודיע כי ההמתנה תארך מעבר ל- 3 דקות, ואז ישנה חובה לאפשר השאתרת הודעה על מנת שיחזרו לצרכן, ועל המוקד לעשות כן תוך 3 שעות. אין קנס מיוחד לאי עמידה בתקנות אלה. כלומר: אם מדובר בתביעה אזרחית, הפיצוי יינתן לפי גובה הנזק שנגרם. אם מדובר בהליך פלילי, קיימת סמכות למשרד התמ"ת להגיש נגד העוסק כתב אישום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת