זיו

ביטול מנוי חדר כושר במחיר מבצע

הוצע לי מנוי לחדר כושר במחיר המוגדר כמבצע ואשר מוצע לכל המנויים (אני מספר שנים מנוי וזה המחיר הקבוע) גם לפי הודאתו של איש המכירות שבתשובה לשאלתי האם מישהו משלם מחיר רגיל של 260 ש"ח למנוי הוא השיב בגמגום..."כמעט שלא". בתשובה לשאלתי לגבי ביטול העסקה השיב לי איש המכירות שאצטרך לשלם דמי ביטול והשלמה למחיר החודשי הרגיל. בצורה זו עוקף העסק את חוק ביטול עסקה .הוא מציע מחיר מבצע כביכול וכשתרצה לעזוב תיאלץ להשלים מעל 60 ש"ח לחודש שהם כ 30 אחוז יותר מהמחיר ששילמתי עבור חודש במנוי שנתי. האם הצגת המחיר כמבצע חוקית? האם במידה ובחוזה נרשם מחיר המבצע כמחיר המנוי ניתן להתייחס למחיר זה כמחיר האמיתי לצורך חישוב מחיר חודשי (10 אחוז יותר) . תודה מראש.

אסף שילה, עו"ד

הצגת המחיר כמבצע הינה חוקית, אולם אם אתה עומד בתנאים לביטול עסקה, תנאים אלה גוברים. ייתכן שיש אפילו עילה לתביעה ייצוגית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת