אולה

החלפת סלון שסופק לחדש.

סיפקו לנו סלון בייצור לקוי. החברה הסכימה להחליף את הסלון לחדש, ודורשת ממני לשלם את הובלה בסכום של 400 ש"ח, שבפעם הראשונה של הספקה והרכבה כבר שילמתי. האם אני צריכה לשלם שוב? האם החברה צריכה להמציא לנו ניירות על היצרן וארץ הייצור של הסלון? אין לי שום מסמך שמעיד על זה שהוא מיוצר באיטליה (זה משה סוכם בזמן הקניה).? תודה.

אסף שילה, עו"ד

אם היה פגם בסלון הראשון, אין עליך לשאת בתשלומים נוסים, כמובן. וכמובן שזכותך לקבל את מלוא פרטי הייצור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת