מאיה

דיני צרכנות

שלום רב, האם לאחר שחסמתי את הפלאפון שלי לשירותי תוכן אך לא ביטלתי את השירות עצמו מול הספק כמו שרשום בתקנון שלו (כי עברו שנתיים ולא ידעתי בכלל מי זה הספק או כיצד מבטלים ולא נשלח טופס גילוי נאות), האם זה מאפשר לו לתבוע ממני כסף על sms שלא קיבלתי ? (כי חסמתי שירותי תוכן) או על sms שקיבלתי ולמרות זאת סלקום לא חייבו אותי כי ביקשתי מהם לבצע חסימה? האם יש לו זכות לתבוע ממני כסף על כך?

אסף שילה, עו"ד

אם שירותי התוכן חסומים, ואם לא בוצעה עסקה מול ספק התוכן, אין לו לכאורה עילת תביעה (אם כי צריך לראות מה היה נוסח ההתחייבות לחה הסכמת, אם בכלל).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת