בלה

שירותי תוכן

שאלה לתשובת עורך דין אסף שילה, ראשית השאלה שלי ממש דומה למקרה של מאיה, נראה לי שהמקרה שלי דומה וכנראה כל אזרח במדינת ישראל קיבל מכתב מאיים ודרישה מעורך הדין . כיצד אם כך בודקים את "נוסח ההתחייבות לה הסכמת , אם בכלל " על פי תשובתך מטה, האם ראוי ואו כדאי להתחייס למכתב שהגיע בדואר רגיל וכנראה בגין שרותים לפני 3 שנים תודה

אסף שילה, עו"ד

השאלה אם כדאי להתייחס לדרישה שאינך מבינה את פשרה היא שאלה טקטית: האם להתעלם ולקוות שהדורש ישכח מהעניין או להתייחס לגופו של עניין. קשה לי לתת לך עצה בעניין. מבחינה משפטית - זכותך בהחלט לדרוש את האסמכתאות לדרישה הכספית ממי שמעלה כנגדך דרישה כזו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת