זיוה 140

מניעת מידע

ביקשתי ניתוק מסלקום לאחר 1 ימי קשר אתם. לא אמרו לי שצריך לדרוש "הפסקת הקו" ולא שלחו את הטופס הזה. אני ביקשתי בשפה פשוטה: ניתוק. וממשיכים להוריד לי 3 חודשים 89 ש"ח לחודש. כל פניותי,גם למנהלת נענו בשלילהובתשובה:"אנו לא חייבים ליידע אותך" "אי ידיעת החוק ,{איזה חוק? של סלקום?} לא פוטרת אותך מתשלום"! זו הונאה! איך עוצרים אותם? חסמתי באחור את הויזה שלי.האם אני צפויה לתביעה מהם?על 1 יום שימוש בסלולרי עלילשלם כמעט 300 ש"ח????

אסף שילה, עו"ד

טוב, את מציגה מקרה קל. אין בכלל ספק שאת צודקת, אם הם אינם מכחישים את ביצוע השיחה הראשונה, ואם את יכולה להראות כי לא עשית כל שימוש בקו לאחר מכן. יכול להיות שאת צפויה לתביעה מהם, אבל יותר סביר שהם יחטפו תביעה ממך. אני מציע שתכתבי להם מכתב התראה, רשום, שבו תקצבי להם זמן לשם השבת כל המגיע לך בתוספת פיצוי נאות, או שתפני לבית המשפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת