אסף

אי הודעה על סיום הטבה וניצול חבילת גלישה.

ערב טוב. אני מנוי של חברת פלאפון ובחודש האחרון הסתיימה הטבה של הכפלת מהירות גלישה, אך החברה לא עדכנה אותי על כך מבעוד מועד וחייבה אותי. בנוסף, לא קיבלתי הודעה על ניצול חבילת הגלישה והאטת המהירות. אבקש לדעת מה החוק אומר במקרה זה ומה הפיצוי הקבוע בחוק. תודה.

עו"ד נבו למפל

שלום אסף אכן על החברה לעדכנך בדבר מכסת ניצול החבילה. המלצתי הינה כי תפנה בכתב בדואר רשום אל החברה ודרוש כי לא יחייבו אותך בעבור הסכומים שחרגו מהחבילה מאחר ולא עדכנו אותך בעניין זה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר