רונן

בעיות בקליטה

עברתי מאורנג' לגולן טלקום לפני חודש. הרבה פעמים השיחות מתנתקות לי באמצע. זה מרגיז וגם פוגע לי בעבודה. ניסיתי להתקשר אליהם אבל אין שום שרות תקוחות. אף אחד לא עונה. מה אפשר לעשות??

עו"ד נבו למפל

שלום רונן בהחלט מקומם. לאור הכתוב נראה כי הבעיה הינה או במכשיר הנייד עצמו או בקליטה. משכך, המלצתי הינה כי תשלח מכתב בדואר רשום עם אישור מסירה לחברת גולן. ציין את השתלשלות העניינים וכמובן את העובדה כי שיחות רבות מתנתקות ואין מענה לתלונותיך. ציין כי במידה והבעיה במכשירך, ברצונך לקבל מיידית מכשיר חדש, ובמידה ואין קליטה אז ברצונך(אם אכן רצונך בכך)לבטל את ההסכם בין הצדדים. כמו כן, ביכולתך לדרוש במכתבך פיצוי כלשהו בעבור עוגמת הנפש שבניתוק השיחות. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר