סימה

התנתקות מחבילה של סלקום

שלום, אני לקוחה של חב' סלקום במסגרת עיסקה של מקום העבודה שלי ל 3 שנים, העיסקה החלה לפני שנתיים כוללת ביטוח אחריות, איטרנט ותשלום עבור מכשיר הטלפון, ביקשתי להתנתק מהעיסקה ולשלם רק את הסכום של מכשיר הטלפון אמרו לי בעבודה שזה לא אפשרי, שהם ניסו גם לבטל את העסקה לכולם וסלקום לא מוכנים, האם זה לא מנוגד לחוק החדש?

עו"ד נבו למפל

סימה שלום איני מכיר את פרטי החוזה. קיימים מקרים כגון מספר קווים גבוה אשר בהם הרפורמות החדשות לא חלות. המלצתי הינה כי תפנו לייעוץ משפטי ולבירור הגשת תביעה בעניין זה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר