אבי

האם מותר לחייב??

אני מנוי של חברת פלאפון ובעל 3 קוים. כיוון שהיתה לי בעיה בתשלום (הוראת רבע לא כובדה) פלאפון ניתקה לי את הקוים לשיחות יוצאות. האם אני עדיין מחוייב לשלם את עלות הקוים, למרות שהמסלול של הקוים כולל שיחות יוצאות (סכום קבוע "הכול כלול")??? האם הם לא אמורים להפחית החיוב לעלות של משלול שיחות נכנסות??

עו"ד נבו למפל

שלום אבי ככלל, על התובע ולעניינך התובעת- חברת סלולר לדרוש תשלום בגין השימושים שערכת. במידה והחברה דורשת תשלום עבור שימוש לא ביצעת המלצתי הינה שתפנה אל החברה במכתב וטען טענותיך. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר