עאהד

.תביעה נגד סלקום

שלום בחודש פיברואר פנה אליי נציג סלקום טלפוית והודיע לי שבגלל שברשותי 3 מינויים בחברת סלקום מגיע לי לקבל מכשיר לסלקום טי וי בסכום של 10 שקלים לחודש לכן הסכמתי והנציג מסר ליאת המכשיר בשעות הערב באותו יום ומצידי לאחר יום התחרטתי ווויתרתי על השירותולאחר יום החזרתי את המכשיר ארוז עדיין באותו קרטון לאותו נציג זה אומר שהמכשיר הוחזר לסלקום לאחר יומיים ולאחר י עוד יום התקשרה נציגה ממסלקום בכדי לתאם הגעת טכנאי שיתקין את המכשיר בבית והודעתי לנציגה שאני ביטלתי את העיסקה והחזרתי את המכשיר לסלקום ואין צורך לתאם עם טכנאי וכך זה נסגר אבל חברת סלקום מצידה חייבה אותי כול חודש בסך 129 שקל ללא ידיעתי בחודש הראשון לא סמתי לב לגבי החיוב אלה במקרה לאחר חודשיים ו עשרה ימים סמתי לב שסלקום חייבה אותי בתשלומים בסך 300 שח ולאחר התקשרותי לשירות לקוחות לברר מהות החיוב נודע לי שזה עבור סלקום טי וי והודעתי לנציגה שאני ביטלתי את העיסקה לאחר יומיים ואמרה שזה מה שרשום אצלם ושאני עדיין מנוי לשירות ולא הרפיתי לאחר עוד כמה התקשריות לסלקום בכדי שיחזירו את הכסף שגבו ממני ולצערי כול נציג התחיל לתת לי תשובה שונה מנציג אחר אחד אומר שזה עבור טכנאי שבכלל לא תיאמתי ולא הגיע ואחר אומר שבסלקום לא מעודכן שאני החזרתי את המכשיר וביטלתי את העסקה וכולה כול נציג תשובה אחרת שאילתי מה אוכל לעשות לגבי הבעיה הזו ואם אני יכול להגיש תביעה להחזר הכסף ופיצויי ומה סכום הפיצויי שאוכל לבקש בנוסף לדרישתי שיחזירו לי סכום של 280 שקל לחודש עבור שירותי תוכן שחייבו אותי עבור 4 מנויים למרות הפניות המרובות לסלקום שאינני מעוניין בשירותים הנ"ל וכמובן התביעה תהיה על 7 שנים אחורה 280 כפול 12 חודשים כפול 7 שנים תודה

עו"ד נבו למפל

שלום לאור האמור המלצתי הינה כי ראשית תפנה במכתב בדואר רשום עם אישור מסירה לחברת הסלולר והעלה את כל טענותיך לגבי הגביה הנדרשת ממך מדי חודש. במידה ותגובתה של החברה לא תהא לשביעות רצונך, ביכולתך לבחון הגשת תביעה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר