מלי צמח

אי קיום עסקה

אני לקוחה של סלקום נכנסתי לתוכנית טוטל שבה מלבד הטלפון שלי יש לי על שמי שלושה סלולרים נוספים ההתחייבות של סלקום היתה שאקבל חשבון ספק למחשב הנייח ולטלפון הביתי של netvision (הם התאחדו)חינם,במשך 4 חודשים netvision חייבה אותי כרגיל סלקום הסכימו לתת לי החזר של 100 ש"ח בלבד ואני חושבת שזן טעות שלהם ושהם חייבים לי את מלוא הסכום

עו"ד נבו למפל

שלום מלי נראה לאור הכתוב כי הצדק איתך. המלצתי הינה כי תפני לחברת הסלולר במכתב בדואר רשום ואישור מסירה, פרטי את השתלשלות העניינים ודרשי את הסכום שנגבה ממך שלא בצדק. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר