ענת

חיוב חברת סלקום שחייגתיי בכרטיס חיוג לחול

היי אני לקוחה של סלקום ,מזה חודש ימים אני מתקשרת למשפחה בחול עם כרטיס חיוג של 012 דרך נייד ,אתמול פנה אליי נציג סלקום ואמר לי שאני הגעתי לסכום של 3000 ש״ח !!!! בשל שיחות לחול ,אני כמובן שהייתי בהלם הלכתי לשם ונאמר שאכן זה נכון,,ביקשתי פירוט נאמר לי רק בחודש הבא יהיה שאין להם כרגע .ראוי לציין שלפני שהתחלתי לקנות כרטיסי חיוג שאלתי את סלקום על איזה שהיא חבילה לחול הם אמרו לי שליעד שלי אין אפשרות ,אז איך לעזעזל הם חייבו אותי ב3000 ש״ח !!!!אני פשוט לא מבינה את זה אנא עזור לי .תודה מראש

עו"ד נבו למפל

שלום ענת ראשית עליך לברר עם החברה מה היה הסיכום בינכם בטרם נסעת. במידה ואכן עמדת בסיכום ואינך חווה לשיטתך, סכום זה לחברה, המלצתי הינה כי תשלחי מכתב רשום אל החברה ופרטי את טענותיך. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר