ליז

החזר חיוב שנגבה בטעות

שלום, לבני יש חבילה בפלאפון, בחודש מרץ נגבו בטעות סכומים נוספים עבור מכשיר של לקוח אחר(מדובר בסכום של 500 ש"ח ובני הוא חייל משוחרר). פנינו לקבל החזר אולם טענו כי אלינו לגבות את התשלום מהלקוחה שלהם,(הזוי ביותר). שלחתי שוב מיילים אל חב' פלאפון ומסרו כי יחזירו תשובה תוך 10 ימים- מניין הימים עבר, האם עליי להגיש תביעה קטנה כנגד פלאפון או להמשיך ולהמתין?? תודה

עו"ד נבו למפל

שלום ליז בהחלט מקומם. המלצתי הינה כי המתיני מספר ימים נוסף. במידה ותגובתה של החברה תבושש מלהגיע, ביכולתך לפנות אל בית בית המשפט לתביעות קטנות. ברצוני לציין כי קיימת אגרה בבית משפט לתביעות קטנות להגשת תביעה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר