אורלי

חיוב שיחות ע"י אורנג' מהארץ לחו"ל שלא התקיימו

שלום, בתי מטיילת בחול בטיול הגדול מזה 9 חודשים. יש לה מכשיר אורנג' סגור לגלישה, וכמובן שבמהלך התקופה אין לה אפילו שיחה אחת יוצאת או נכנסת מחול. גם אם מתקשרים איננה עונה, שכן מודעת לעלויות המטורפות. בינינו כל ההתקשרות נעשית בווטס אפ וסקייפ, למעט מספר מועט מאד של סמס. להפתעתי, בחשבונית האחרונה ראיתי חיוב של 1,100 ש"ח עבור שיחה של 57 דקות ממני אליה, בשעה 4:30 בבוקר שעון ישראל. כמובן שמעולם לא התקיימה שיחה זו. לא מופיעה בטלפון שלי שיחה יוצאת ולא בטלפון שלה שיחה נכנסת או שיחה שלא נענתה בתאריך ובשעה זו. גם אין אפשרות שלחצתי בטעות (המכשיר ננעל אחרי 30 שניות, וגם אם כן, היתה היא צריכה ללחוץ על קבלת השיחה). למותר לציין, שלא מחקנו את השיחות ואנחנו מוכנות אפילו ללכת לפוליגרף על האמת הזו. אורנג' כמובן לא מקבלים את גרסתי. האם יש סיכוי בבית דין, שכן אין לי אפשרות להוכחה מלבד פוליגרף. האם ייתכן שחברה סלולרית שטוענת משהו, אין שום אפשרות להתמודד אתה?? הרי מחשבים טועים. תודה על תשובתך

עו"ד נבו למפל

שלום אורלי. בהחלט מתסכל. לא פירטת אם שילמת את הסכום או לא, נראה כי תתקשי להוכיח את טענותיך ללא אסמכתאות תומכות אולם המלצתי בכל מקרה הינה כי תפני אל החברה במכתב בדואר רשום עם אישור מסירה. במכתב תפרטי את השתלשלות העניינים ודרשי כי דרישת התשלום יבוטל. במידה והמכתב לא יעזור ביכולתך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר