אריק

חברת הסלולר מחייבת אותי שוב מס' חודשים אחרי שסיימתי לשלם להם

קניתי מכשיר דרך חברה סלולרית עם התחייבות ל-36 חודשים לפני יותר משנתיים. מכיוון שביקשתי לעבור חברה ולהתנתק לגמרי מהחברה שבה קניתי את המכשיר שילמתי להם בבת אחת את הסכום שאמרו לי שאני עוד חייב להם. קיבלתי קבלה על הסכום ששילמתי. 3-4 חודשים (אולי יותר) אחרי ששילמתי את כל הסכום אותה חברה התחילה לחייב אותי שוב. לא הבנתי למה, חזרתי אליהם ושאלתי ואז אמרו לי שהסכום שאז גבו ממני הוא לא הסכום המלא שאני צריך לשלם על המכשיר ושאני חייב עוד 280 ש"ח. האם מותר להם לעשות דבר כזה? לחייב אותי מס' חודשים אחרי כן מבלי ליידע אותי שאני עדיין חייב להם כסף ופתאום להיזכר שהסכום ששילמתי בזמנו הוא לא הסכום הנכון. האם מותר להם לעשות כזה דבר?

עו"ד נבו למפל

שלום אריק לאור הכתוב נראה כי התהליך מטעם חברת הסלולר לא תקני אולם במידה והינך חייב סכום כלשהו אזי דרישת החברה תקינה. יחד עם זאת, ביכולתך לפנות אל החברה והתלונן על ההתנהלות הלא תקינה שארעה ביחס אליך. בהצלחה.

אריק

איך אפשר לקרוא לדרישה שלהם לשלם פתאום עוד קרוב ל-300 ש"ח תקינה? הרי תמיד אפשר להמציא עוד סכום שאנשים חייבים. הם נזכרו לחייב אותי שוב אחרי מס' חודשים שכבר שילמתי את כל הסכום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר