אורי

תביעה נגד סמסונג

עוד בשיחה הראשונה עם השרות ולפני שראו את המכשיר והבינו מה הבעיה מסרה הנציגה בטלפון "ימסרו לך הצעת מחיר" שהסברתי עוד לא ראיתם את המכשיר על מה הצעת מחיר הבנתי שהמטרה לקחת כספים מהלקוח והאחריות שנתיים היא סתם כיסוי תחת שכל המטרה למשוך את הלקוח לקנות את המכשיר. המכשיר גלקסי 4 נקנה לפני פחות מחודש וקרס עקב התחממות יתר ,נקנה בקי.אס פי באילת המכשיר הגיע שלם ללא שריטה לשריות וחתמנו על הבדיקה של הנציג. החברה טוענת שהמכשיר שחור ולא נדלק אולי קיבל מכה.לא יכול להיות מכיוון שכל הזמן המכשיר עם מגן +מדבקה ובמידה והיה מקבל מכה היה סימן לשבר באיזה מקום המכשיר חדש

אירנה

שלום!קניתי הטלפון שלי 06/06/2015samsung galay s6 edgei וקיבלתי אחריות מיצרן רשמי לשנתיים לא כולל שבר במסך וקורוזיה!התברר כי המסך נשבר כעבור שבועיים בתוך הכיס שלי אבל טלפון אבד רגיל 4 חודשים ואף פעם לא עשה לי בעיות!!!שבוע שעבר בעבודה התחלתי לשמוע מוזיקה וראיתי שהסוללה הייתה מלאה 83% ! וטלפון לא היה בהטענה........פתאום נפסקה המוזיקה ואני רואה שיש רק 7% בסלולה ופתאום הטלפון כבוי לחלוטין ומייד התחיל להתחמם כמו מגהץ ואי אפשר היה לקחת אותו במשך 50 דקות! היו לידי אנשים שראו כל מה שכרה והרגישו חימום שלטלפון !אחרי עבודה כעברו שעתיים הביא לתיקון את הטלפון שלי לסניף מלחה ירושלים!דיברו איתי לא יפה בכלל כאילו באתי לְקַבֵּץ נְדָבוֹת! שלחו טלפון לתיקון.....ואחרי שבוע התקשרו ואמרו שתיקון עולה 2500!!!!!! כי רק מסך עולה 1500 אבל כל מה שקרה עם טלפון לא כשור למסך !!!! יש בעיה בתוך מכשיר ורוצים לחייב אותי 1000 נוספים!!אבל בעיה הזאת לא בגללי !!!לא פתחתי טלפון !טכנאי אמר שאם אני לא רוצה מסך חדש אז אני צריכה לשלם רק לתיקון מכשיר במקום 1000-1500!!!!מה זה???????הם משחקים איתי איך שבא להם!!!ככה הייתי יכולה לקנות מכשיר ב-eBay אבל רציתי אחריות ! אני מאוד מבקשת אזרה!!!אין לי מישהו שיכול לעזור!!טלפון אף פעם לא נפל ואף אחד לא פתך אותו !!! אני חושבת שהם מבינים שטלפון היה פגום מהתחלה ובכל מצב רוצים להוציא ממני כסף!!!!

עו"ד נבו למפל

שלום אורי ראה תשובתי בשאלתך הקודמת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר