מוריס

סלולר

שלום רב, אני מחובר לחברת אורנג, כבר חודש וחצי איך שכיבו לי את השיחות היוצאות + אינטרנט בגלל שהיה לי באלגן אם אמצעי התשלום , יש לי שיחות נכנסות. קיבלתי חשבון אחרון לתשלום על החבילה , אבל לא קיבלתי את השירות של האינטנט והשיחות היוצאות בתקופה זו . דיברתי איתם והם אמרו לי שאני חייב לשלם את החשבון כי אני מחוייב לחבילה ! האם זה נכון לפי החוק ? יש לי את הפירוט שבו הפסיקו לי את השירות והוכחה לזה . האם באמת אני מחוייב לחבילה ?? או לשלם את החשבון ?? תודה מראש .

עו"ד נבו למפל

שלום מוריס ככלל, במידה והפרת את ההסכם בכך שלא שילמת אזי חברת הסלולר יכולה לגבות עבור הציוד שבידך, השירותים שניתנו לך. המלצתי הינה כי תפנה במכתב אל החברה, וטען טענותיך. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר