ציבי טרב

העלאת מחיר ללא הודעה

אני מנוי בהוט מובייל כבר כמה שנים תחת קווים של לא דיברת לא שילמת. יש לציין שאיני מקבל מהם חשבוניות כלל לא למייל ולא לדואר. (הנציגה אמרה שמופיעה כתובת המייל wrongaddress@HOTmobile.co.il על החשבונית שזה מייל שלהם) לפתע החליטה לאחר 5 שנים לקבוע מחיר חודשי 7.9 עבור הקו * 2 קווים עוד כ-15 ש"ח בחודש. השאלה: אם מותר להם להעלות מחיר לאחר 5 שנים? 2. אם מחובתם להודיע? 3. עד שאני אנתק או אעביר את הקווים הללו אם יש בכוחם לגבות ממני את התשלום הזה. תודה מראש חשוב לציין שמספרים אלו מהווים לי קווים לשיחות נכנסות ומפריהם חשובים לי,

עו"ד נבו למפל

שלום ככלל, לא ניתן לשנות את תנאי החבילה מבלי לקבל את הסכמתו המפורשת של הלקוח. המלצתי הינה כי תפנה לחברה והעלה את טענותיך. בהצלחה

דוד

טענתי והם טענו כי לאחר 5 שנים כן ניתן לשנות תנאי חבילה

נחום

יש לי את אותה הבעיה, כיון שאני תושב חול הצטרפתי לתכנית הזו. אם יש משהו לעשות בנידון נא להודיע לי. אגב, יש חברות אחרות שנותנים את השירות הזאת?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר