יניב

סלולרי

שלום רציתי לדעת הגשתי תביעה נגד חברה סלולרית מתל אביב אתמול היה הדיון יש תקלות לוזרות ונישנות קשות במכשיר לא נידלק ניכבה לא שולח תמיד הודעות ועוד.בבית המישפט נאמר לי שאין לי מספיק הוככות שרציתי לבטל את העיסקה לאחר 3 ימים היום היתברר לי בטלפון שנישלח לי פסק דין בית המישפט דחה את הטביעה וחייב אותי בהוצאות מישפט על סך400 שח וניתן להגיש עירעור לבית מישפט המחוזי בתל אביב אני סיפרתי אמת לחלוטין בבית המישפט ובכול זאת לא היתקבל.רציתי לדעת האים כדאי להמשיך לעירעור או שלוותר אודה לך על היתייחסותך תודה?

עו"ד נבו למפל

שלום יניב איני מכיר את התיק. אולם ככלל, במידה ולדעתך בית המשפט טעה בהחלטתו, אזי ביכולתך להגיש ערעור. אציין כי קיימת אגרת בית משפט להגשת ערעור. במידה ורצונך בהגשת ערעור שים לב למועדים להגשת ערעור. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר