שני

חיוב על קו שאינו פעיל כבר שנים

כבר במשך מספר שנים(יותר מ-5) פלאפון מחייבת אותי בסכום של 40 שח בערך על קו שהפסקתי להשתמש בו. אינני זוכרת אם ביקשתי ביטול הקו או לו, זה כבר לא המספר שלי מעל 6/7 שנים.. אין שם שיחות יוצאות ונכנסות האם אני יכולה לדרוש את כספי חזרה? ממתינה לתשובה (חיובית) תודה, שני

עו"ד נבו למפל

שלום שני עולה השאלה מהו הסכום המחויב בסך 40 ש"ח- האם עבור ציוד או שירותים/חבילות. במידה והסכום עבור ציוד עליך לבדוק האם אותו מכשיר אכן היה בידך לאורך הזמן. במידה והתשלום עבור חבילות עליך אכן להוכיח כי אכן ביקשת את ביטול הקו. המלצתי הינה כי תפני בכתב אל החברה, בדואר רשום, ופרטי את השתלשלות העניינים ודרשי הבהרה לגבי התשלום. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר