עדי

פרטנר-שירותים שגובים ללא אישור

פרטנר גובה מאיתנו במשך שנה מחיר על שרותים שלא ביקשנו. כשביקשנו את ההוכחה לשרותים אלו אמרו לנו שיורידו האזנות לשיחות כל יום!!! מה שלא קרה ומה גם שלא חזרו אלי.הבטיחו לי תשובות.וכל יום הייתי מתקשרת מחדש.כל יום אומרים שיחזור מנהל ולא חוזר.לאחר שבועיים עברנו לטיפול מנהל(שיחה של פעם אחת) שהבטיח להוריד את ההקלטות של השיחות. וכמובן שהוא גם לא חוזר אלינו לא עונה לשיחות ולא מיילים.ברגע שאני מתקשרת לחברה מנתקים לי בפנים. מה עלי לעשות?

עו"ד נבו למפל

שלום, לאור הכתוב המלצתי הינה שתפנו במכתב רשום אל החברה(ביכולתכם לפנות גם באמצעות עו"ד), העלו במכתב את נסיבות המקרה ואת דרישותיכם. ככל והמכתב לא ייענה או יענה שלא לשביעות רצונכם ביכולתכם לשקול הגשת תביעה קטנה. בברכה עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר