דורית

שיחות מחו"ל

שלום רב, אני מבקשת לדעת האם יש זמן מקסימלי מוגבל שבו חברה יכולה לשלוח מכתב בקשת תשלום ? התחברתי לאומניטלקום לפני נסיעה לחו"ל, שנה וחודשיים לאחר החזרה לארץ הם נזכרו לשלוח לי חשבון אסטרונומי שלדעתם אני צריכה לשלם. בנוסף, הצלחתי להצליב נתונים וברור מעל לכל ספק שהחיובים מופרחים. האם החוק מאפשר להם לשלוח לי חיוב לאחר כ"כ הרבה זמן ? תודה רבה מראש

עו"ד נבו למפל

שלום דורית במידה והמכתב הראשון נשלח אליך רק לאחר שנה וחודשיים הדבר אינו תקין. עולה השאלה האם החוב באותן שנה וחודשיים עלה או נשאר זהה.במידה ועלה הדבר אינו תקין, אולם גם במידה ונשאר זהה אזי הדבר אינו תקין מהאספקט של חוסר עדכונך במועד הנדרש. המלצתי הינה כי תפני אל מחלקת פניות הציבור של החברה במכתב בדואר רשום ופרטי את כל טענותיך ובין היתר את דרישותיך להפחתת הסכום בהתאם לחישוביך. במידה ותגובתם לא תהא לשביעות רצונך ביכולתך לפנות אל בית המשפט.אולם ראשית, המלצתי הינה כי תשלחי מכתב בדאור רשום לפניות הציבור של החברה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר