ברדוגו

חיב חב סלקום

ב15.08013 יצאתי לטייל לנרצלונה למרות שלא ביקשתי מחברת סלקום לפתוח את הקו לחול בבהגיעי לחול קיבלתי שיחות ועניתי.. ללא קידות של חול שיחות רגילות . כשקיבלתי חשבון עבור 50 שיחות החשבון היה על 1000 שח. האם אפשר לעשות משהו על החוב המוגזם...י ברדוגו

עו"ד נבו למפל

שלום רב איני בקיא בנסיבות המקרה אולם יתכן שהיית צריך לפנות אל החברה בטרם נסעת, ליידע אותה בנסיעתך לחו"ל ולפעול לקבלת חבילה תואמת או סגירת מכשירך. לאור הכתוב לצערי איני רואה את זכאותך לקבל החזר בעניין זה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר