אור

לא מעוניינת לקחת איתי מכשיר שהיה לי בעבודה

שלום רב, עבדתי במקום חמש שנים. הביאו לי מכשיר נייד שרק באמצעותו יכולתי לקבל החזר שיחות מטעם העבודה. עזבתי את העבודה והשארתי את המכשיר. מקום העבודה טוען שאני מחוייבת לשלם את כל יתרת התשלומים על המכשיר ואף הוריד לי את הסכום ללא אישורי מהתלוש האחרון של תשלום ההבראה וימי החופשה. האם הדבר חוקי? האם הם יכולים לחייב אותי לקחת איתי את המכשיר ולשאת בתשלומים?

עו"ד נבו למפל

שלום אור נשאלת השאלה האם את חתומה על ההסכם עם חברת הסלולר או החברה והאם יידעו אותך לגבי כך. דהיינו, במידה ואת לא חתומה ולא עדכנו אותך כי עליך מוטלת החובה לשלם עבור המכשיר נראה שהצדק איתך. אולם במידה ואת חתמת על ההסכם,או למשל נחתם הסכם מטעם החברה בה עבדת באמצעות ייפוי כח שלך, אזי יתכן שהצדק עם חברת הסלולר. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר