משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות סלולרניוד ללא אישור וידיעתו של הלקוח
חזרה לפורום

ניוד ללא אישור וידיעתו של הלקוח

אור
אורי

שלום שמי אורי אני מנוי בחברת פלאפון בתאריך 23.7.18 קיבלתי הודעה לטלפון מחברת סלקום על ניוד לסלקום מבלי שביקשתי ולא יצרתי איתם קשר איתם לפני ואחרי כמה שעות המשכתי לקבל עוד הודעות ניוד מסלקום ולבסוף בשעות הערב כבר לא היה לי קו ניתקו אותי מפלאפון ללא הסכמתי ונשארתי בלי יכולת להתקשר ובלי אינטרנט ניסיתי לדבר עם סלקום הלכתי למחרת לדוכן בקניון עזריאלי כדי שיבטלו את הניוד נתתי להם פרטים שלי ואמרו לי שאני לא מנוי שלהם בכלל והמספר שלי שייך ללקוח עסקי כלשהוא ניסתי להסביר להם מה קרה אך הם לא עזרו לי ואמרו שלא ניתן לעשות דבר, הלכתי לדוכן של פלאפון לנסות שיחזירו לי את הקו לאחר שהסברתי להם מה קרה הם אמרו שזה מקרה נדיר ונתנו לי טלפון של אחראי בפלאפון שמטפל במקרים כאלה ואמרו לי להתקשר לאליו למחרת בנתיים נתנו לי קו זמני עם מספר אחר ושילמתי על הסים למחרת התקשרתי אליו הוא באמת עזר לי לאחר שהסברתי לו את המקרה לאחר כמה שעות הוא חזר אליי ואמר לי שבאמת זו הייתה טעות אנוש של סלקום שהקלידו את המספר טל' שלי כנראה התבלבלו בספרה ויצא שניידו את המספר שלי בטעות. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתביעה נגד סלקום בגלל שבזבזתי יום עבודה ועל עוגמת נפש שהתרוצצתי כדי להחזיר לי את הקו והייתי מנותק יומיים