אשר

חיוב סלקום חו"ל

לפני חודשיים שהיתי בחו"ל ובמהלך שהותי בחו"ל הפעלתי כמה פעמים את מכשיר הסמארטפון שברשותי לכמה רגעים בכדי לבדוק מספר בספר הטלפונים שעל המכשיר, יצויין שלא השתמשתי כלל במכשיר לא לשיחות ולא לאינטרנט. אבל בכל זאת סלקום חייבו אותי מעל 500 ש"ח על גלישה בחו"ל על אף שלא גלשתי כלל, ולטענתם עצם הפעלת המכשיר אפי' לרגע זה כאילו שגלשתי. גם סלקום מודה שלפי כמות המ"ב שהם מחייבים אותי ברור שלא גלשתי לשום אתר, ובכל זאת הם מחייבים אותי על סכום כזה. הם אפשר לתבוע אותם על זה?

עו"ד נבו למפל

אשר שלום. לאור הכתוב, לצערי איני משוכנע כי הצדק איתך, ככלל, ולאור הבנתי את הכתוב, התבצעו שימוש והפעלה במכשיר ומשכך חויבת. יחד עם זאת, עולה שאלה האם הסכום בו חוייבת ריאלי ונכון לאור העובדה שלא ערכת שיחות או גלשת. המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל החברה, ודרוש פירוט בעבור דרישת התשלום שנדרשת ממך. ביכולתך לשלם את התשלום ולאחר תוך כדי העלאת טענותיך וזאת בכדי להמנע ממצב בו החברה טוענת כי אתה לא משלם ומפר למעשה את ההסכם. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר