האם ניתן לתבוע חברת סלולור שחייבה לקוח לאחר שנאמר לללקוח שהוא לא חייב?
לפני כחודש התנתקתי מחברת סלולר וביצעתי ניוד לחברה אחרת...היות ואני מסודרת ולא אוהבת חובות התקשרתי לשאול האם אני חייבת ונאמר לי שאני לא חייבת כלום!!שאלתי שוב והסברתי לנציגה..בשיחה היה לי חשש ולכן בקשתי מכתב המהווה אסמתכא שאיני חייבת אך הנציגה אמרה לי שאין לה כזה מכתב אבל אני לא חייבת(השיחה מוקלטת) לאחר כשבועים אני מקבלת הודעה ושיחה קולית שעלי לשלם את החוב..התקשרתי לחברה לברר זאת ואמרו לי שזה בגין הפרשים. שאלתי אותה איך יכול להיות שחודש לאחר שהתנתקתי אמרו לי שאיני חייבת. ולאחר חודש וחצי נוצרו חיובים שלפני שבועים לא היו קיימים הסברתי לה שיש לי הקלטה שאני לא חייבת.. הבטיחו שמנהל יאזין לשיחה ויחזור אלי בתוך 2 ימי עסקים...כמובן שלא חזרו.. התקשרתי שוב ביום שישי לאחר שבוע והסברתי לנציגה את מה שארע הבטיחה כי מנהל יחזור אלי ביום ראשון..וכמובן שלא חזרו... אני מודאגת כי כבר נאמר לי שבגגין החיובים אנימחוייבות בעמלות נוספות... אני שואלת האם בזה ששמרתי את כל ההקלטות איני חייבת כלל?? והייתמ רוצה לתבוע אותם בנוסף על שירות לקוי ועוגמת נפש ... אשמח לדעת עם יש בארוע זה עילה לתביעה ואם כן ..הגיע הזמן לעשות לחברוץ הסלולר סוף!!!